top of page

YSTÄVÄNPÄIVÄ KAVERIN KANSSA

Iso Omena <3 Kaverisovellus

Iso Omena haluaa edistää omalla toiminnallaan yhteisöllisyyttä ja helpottaa yksinäisyyttä yhteiskunnassa. Ystävänpäivän kunniaksi haluamme yhdessä Ison Omenan kanssa auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa ja löytämään uusia kavereita. 

Kaverisovellukseen on tehty yhteistyössä Ison Omenan kanssa uusia toimintoja, nimittäin nyt voit löytää sovelluksen kautta kaverin ja tulla viettämään Ystävänpäivää Isoon Omenaan! Haluamme kannustaa kaikkia aktiivisesti tutustumaan uusiin kavereihin ja toivomme, että mahdollisimman moni löytäisi kavereita toiminnon avulla. 

Tarkastettu_Ystävänpäivä_Omppu_some (Instagram-tarina) (21).png
Tarkastettu_Ystävänpäivä_Omppu_some (35).png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT - ONNEA VOITTAJILLE!

Ison Omenan ja Kaverisovelluksen yhteinen Ystävänpäiväkilpailu on käynnissä 7.-11.2. Kaverisovelluksen Instagramissa. Kilpailun voittaja saa yhdessä itselleen ja valitsemalleen kaverille 50 euron arvoiset lahjakortit valitsemaansa Ison Omenan liikkeeseen. Arvonta suoritetaan perjantaina 11.2. klo 14, jonka jälkeen voittaja julkaistaan.

Kilpailu on päättynyt - onnea voittajille!

VASTUULLISESTI YHDESSÄ TOIMIEN

Iso Omena haluaa edistää omalla toiminnallaan Kaverisovelluksen sosiaalisen kestävyyden periaatteita, joista voit lukea lisää täältä. Periaatteet ovat: yhteisöllisyys, rohkeus, suvaitsevaisuus, kuuntelemisen taito, kehittäminen ja auttaminen.

Tarkastettu_Ystävänpäivä_Omppu_some (36).png
Tarkastettu_Ystävänpäivä_Omppu_some (34).png

SOSIAALINEN KESTÄVYYS

Sosiaalisella kestävyydellä tarkoitetaan ihmisten yleistä hyvinvointia ja vuorovaikutussuhteita. Ihmisen tulisi voida hyvin niin psyykkisellä, kuin fyysiselläkin tasolla, ja yhteiskunnan tulisi kohdella jokaista oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Vahvistamalla sosiaalista kestävyyttä vaikutamme myös kestävän kehityksen muihin tasoihin. Hyvinvoiva yhteiskunta luo kestävää taloutta ja kykenee tekemään ekologisempia päätöksiä.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT - ONNEA VOITTAJILLE!

Kilpailun ajankohta 7-11.2.2022

- Luo profiili verkkosovellus Kaverisovellukseen osoitteessa app.kaverisovellus.fi (voit käyttää mitä tahansa älylaitetta, kuten tietokonetta, puhelinta tai tablettia)


- Luo “Etsi Ystävänpäivän kaveri Omppuun” -kaverikutsu sovelluksessa 7.-11.2. klo 14 mennessä. Voit luoda niin monta kutsua kuin haluat, esimerkiksi kilpailun jokaiselle päivälle oman kutsun. 

- Kaikkien Ystävänpäivän -kaverikutsun luoneiden kesken arvotaan 2 x 50€ lahjakortit voittajan valitsemiin Ison Omenan liikkeisiin. Voittaja julkaistaan Kaverisovelluksen Instagramissa sekä Kaverisovelluksen nettisivuilla 11.2. Ennen virallista julkaisua otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti. 

- Lahjakortit ovat noudettavissa Ison Omenan infopisteeltä 12.2. alkaen, jolloin voittajakaverukset pääsevät heti viettämään mahtavaa Ystävänpäivää


Kilpailu on päättynyt - onnea voittajille! Isoon Omenaan!

banneri.png

TEE KUTSU KAVERISOVELLUKSEEN

Kaverisovelluksen käyttö on helppoa! Sovellus toimii kaikilla älylaitteilla, eikä sitä tarvitse erikseen ladata mistään. Voit kirjautua turvallisesti Facebookin avulla tai omalla sähköpostilla.

Luo profiili ja etsi kaveri

bottom of page