top of page

UUSI KAVERISOVELLUS ON LADATTAVISSA MAKSUTTA

Tiedote 1.7.2022

Kaverisovelluksen avulla voit etsiä ystäviä digitaalisesti ja puhua mielenterveydestä, yksinäisyydestä tai vaikka kissavideoista samanhenkisten ihmisten kanssa


Tasa-arvo, introvertti, terapia - maksuttoman Kaverisovelluksen avulla voit tutustua uusiin ystäviin matalalla kynnyksellä ja jakaa kokemuksia erilaisista elämään ja sosiaalisiin suhteisiin vaikuttavista asioista. Juhannuksena julkaistun apin lataa joka päivä noin sata suomalaista.

APP.IHMISOIKEUDET.png

KRISTINA ON KAVERISOVELLUKSEN VIRALLINEN REISSUKAVERI

Tiedote 20.5.2022

Startup-yritys Superlaiffi Oy on solminut kumppanuussopimuksen suomalaisen yhteismatkailuun erikoistuneen perheyritys Kristinan kanssa tavoitteena helpottaa erityisesti ikäihmisten yksinäisyyttä 


Digitaalinen yhteisöalusta toimii globaalisti ja Suomessa profiilin luoneita kavereita on lähes 200:lla paikkakunnalla yli 6000 ihmistä. Kristinan ja Kaverisovelluksen yhteisenä tavoitteena on tehdä arjen yksinäisyyttä näkyväksi sekä luoda positiivisia toimia, jotka helpottavat erityisesti varttuneemman väen hyvinvointia.

Virallinen reissukaveri3.png

KAVERISOVELLUKSELLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU TUNNUSTUS!

Tiedote 12.4.2022

Suomalaisen Työn Liiton toimikunta on myöntänyt start up -yritys Superlaiffi Oy:lle Avainlipun käyttöoikeuden 6.4.2022 alkaen Kaverisovellus-palvelulle 

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja se voidaan myöntää Suomessa tuotetuille palveluille ja Suomessa valmistetuille tuotteille. Merkkiä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto.

Suomessa kehitettävä palvelu joka helpottaa yhteiskunnallisesti isoa ongelmaa, alati kasvavaa yksinäisyyttä, vaatii mielestämme läpinäkyvän ja turvallisen toimintaketjun, jotta voimme luoda turvallista ja laadukasta palvelua. Joka toista suomalaista koskettava yksinäisyys vaatii tekoja nopeasti. 

Yksityisellä sovelluskehitys-alalla Superlaiffin Kaverisovellus on harvinaisuus, sillä useat toimijat ovat monikansallisia pelureita. Isot toimijat ovat pääsääntöisesti ulkomaisessa pääomasijoitusomistuksessa. Voimme ylpeänä todeta, että Superlaiffi Oy on noussut 100% suomalaisena yrityksenä suomalaisen työn lipunkantajaksi. 

Suomalaista_palvelua_su_eng_blue_rgb.jpg

KAVERISOVELLUKSESSA ON OTETTU KÄYTTÖÖN VAHVA TUNNISTAUTUMINEN

Tiedote 14.2.2022

Jatkossa sovelluksen käyttäjät tunnistetaan ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä entistä turvallisemmin vahvan tunnistautumisen kautta käyttämällä oman verkkopankin tunnuksia tai mobiilivarmennetta. Sovellukseen luodaan omat tunnukset käyttämällä joko Facebookin kirjautumistietoja tai kaksivaiheisella sähköposti-salasana yhdistelmällä. Omat tunnukset on edelleen vahvistettava käyttäjätunnuksena olevaan sähköpostiosoitteeseen lähetettävällä numerokoodilla.


Kaverisovellus ei kerää tunnistautuvista käyttäjistään mitään tunnistuksessa välitettäviä tietoja. Sovelluksen ylläpidolle välitetään tunnistautumisen yhteydessä ainoastaan tieto onko käyttäjä Kaverisovelluksen sääntöjen mukaisesti täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt. Esimerkiksi henkilötunnusta ei tunnistautumisen yhteydessä välitetä Kaverisovelluksen ylläpidolle.


Vahva tunnistautuminen lisää myös sovelluksen turvallisuutta ja ennaltaehkäisee erilaista häiriökäyttäytymistä. Haluamme tarjota kaikille sovelluksen käyttäjille mahdollisimman turvallisen ja luotettavan ympäristön etsiä uusia kavereita.

etusivu_app. (Instagram-postaus) (1).png
Ilosaari_Kaverisovellus (Instagram-postaus) (2).png

ILOSAARIROCK JA KAVERISOVELLUS YHTEISTYÖHÖN - TAVOITTEENA HELPOTTAA YKSINÄISYYTTÄ

Tiedote 1.2.2022

Viime vuonna 50 vuotta täyttänyt Ilosaarirock on ryhtynyt yhteistyöhön startup-yritys Kaverisovelluksen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on taklata yksinäisyyttä sekä edistää sosiaalista hyvinvointia. Aikuisille suunnatun ja maksuttoman Kaverisovelluksen avulla on mahdollista löytää ystäviä ympäri Suomen. Kaverisovelluksella voi etsiä ystäviä vaikka koiran ulkoiluttamiseen.

Frendie_edited.jpg

NUORILLE JULKAISTAVA FRENDIESOVELLUS TAKLAA YKSINÄISYYTTÄ

Tiedote 10.1.2022

Startup-yritys Superlaiffi Oy julkaisee yhdessä kumppaninsa Lasten ja nuorten keskus ry:n kanssa Frendiesovelluksen, joka on kehitetty helpottamaan nuorten kokemaa yksinäisyyttä. Sovellus julkaistaan Kirkon kasvatuksen päivien yhteydessä 11-12.1.2022.

LUKEMISEN ARVOISIA UUTISIA

Meiltä ja muualta

MEDIATIEDOTE

Julkaisuvapaa 15.11.2021

Voiko sovelluksen avulla löytää itselleen kaverin? Osallistu 23.11. infotilaisuuteen Teamsissä ja kuulet lisää!


Lisätietoa:

Commu-sovellus: company@commuapp.fi ja puh. 040 361 4070/Karoliina Kauhanen

Kaverisovellus: arla@kaverisovellus.fi ja puh. 045 656 7065 / Arja Joensuu


Tutkimusten mukaan jopa 20 % suomalaisista kärsi jo ennen koronaviruksen aiheuttamaa poikkeusaikaa ajoittain yksinäisyydestä ja n. 10 % kärsi pitkäaikaisesta, jatkuvasta yksinäisyydestä. Korona-aika on kuitenkin monella tavoin lisännyt yksinäisyyttä merkittävästi, ja esimerkiksi SPR:n Taloustutkimuksella alkuvuodesta teettämän tutkimuksen mukaan nyt jo noin joka kolmas suomalainen kertoi kokevansa yksinäisyyttä.


Yksinäisyyden vähentämiseksi tarvitaan siis monenlaisia toimenpiteitä. Yhtenä esimerkkinä uusista keinoista ovat sovellukset, joiden avulla voi etsiä itselleen uusia kavereita. Esimerkiksi järjestöt voivat puolestaan kertoa niiden avulla toiminnastaan, joissa on mahdollista tutustua uusiin ihmisiin.


Tukenasi ry:n Yksinäisyydestä osallisuuteen -hanke järjestää tiistaina 23.11. klo 9-9.50 Teamsissä infotilaisuuden, jossa esittäytyy kaksi maksutonta sovellusta: Commu ja Kaverisovellus. Tilaisuuteen ilmoittautumiset viimeistään 19.11. osoitteessa: forms.office.com/r/t7my7AfnqD

SUOMALAINEN STARTUP-YRITYS RYHTYI TOIMIIN YKSINÄISYYTTÄ VASTAAN JA KEHITTI DIGITAALISEN KAVERISOVELLUKSEN

13.9.2021

Suomalaisen startup-yrityksen kehittämä Kaverisovellus julkaistaan 13.9. Aikuisille suunnattu digitaalinen sovellus tarjoaa konkreettista apua yksinäisyyteen. Kaverisovelluksen avulla voi löytää omaan elämäntilanteeseen sopivia ystäviä yhteiseen tekemiseen. Kavereita voi hakea esimerkiksi kävelylle, rokkikeikalle tai leikkiseuraksi lapsille. Sovellus on maksuton ja sitä voi käyttää ympäri Suomen.

MISTÄ YSTÄVÄ AIKUISELLE? – SAGA JA SUSANNA TUTUSTUIVAT KAVERISOVELLUKSEN KAUTTA

31.8.2021  ITÄVÄYLÄ

Lue toimittaja Merja Forsmanin artikkeli ystävyksistä, jotka löysivät toisensa Kaverisovelluksen avulla. Alkuperäinen juttu julkaistu Itäväylä-lehdessä.

YKSINÄISYYS KALVAA JOKA KOLMATTA – UUSI SOVELLUS AUTTAA LÖYTÄMÄÄN KAVERIN

18.8.2021 ITÄVÄYLÄ

ITÄ-UUSIMAA

Porvoolaisen Arla Joensuun kehittämä Kaverisovellus auttaa etsimään samanhenkisiä ja samanlaisessa elämäntilanteessa olevia ystäviä.


JOKA KOLMAS ON YKSINÄINEN

1.5.2021

JO LÄHES joka kolmas suomalainen kärsii yksinäisyydestä, kun aiemmin yksinäisiä oli joka viides. Muutos ilmenee Suomen Punaisen Ristin (SPR) Taloustutkimuksella teettämästä tutkimuksesta.

Poikkeuksellinen aika ja koronarajoitukset ovat lisänneet yksinäisyyttä, joka pitkittyessään lisää vakavia haittoja.

SEURAKUNTA TARTTUI YKSINÄISTEN HÄTÄÄN

18.8.2021 ITÄVÄYLÄ

PORVOO

Porvoon suomalainen seurakunta on mukana kahdessa pilottihankkeessa, joiden avulla autetaan yksinäisiä.


Seurakunta on tukenut Kaverisovelluksen kehittämistä ja toiminut yhtenä viidestä pilottiseurakunnasta, jossa kokeillaan uutta Perheystävä-toimintamallia.

MITEN YKSINÄISYYDESTÄ PÄÄSEE EROON?

1.3.2020

Opasta kehittävä tutkija neuvoo, miten yksinäisyydestä pääsee eroon: Katso silmiin ja pysy rauhallisena

TULOKSIA

Tutustu pilottivaiheen tuloksiin

_SMR4796.jpg
Virallinen reissukaveri_www2.png

LÖYDÄ REISSUKAVERI!

Kaverisovelluksella löydät itsellesi Reissukaverin!

Kaverisovellus tuo yksinäisyyttä kokeville nyt uuden mahdollisuuden löytää samanhenkinen reissukaveri ja lähteä maailmalle Kristinan matkaan.

bottom of page