top of page

HALUATKO TIIMIIMME ?

Aina on tilaa työharjoittelijoille, alanvaihtajille, osaaville tyypeille!

Tiimi.png
Tule mukaan: Welcome

TULE TESTAAJAKSI

TESTAAJA

Haluatko tulla mukaan tärkeään kehitys- ja ideointityöhön? Käytämme yhdessä sovellusta ja ideoimme miten kokemusta saisi jouhevammaksi ja uusiin kavereihin tutustumista helpommaksi.

_SMR4812.jpg
_SMR4582.jpg

YHTEISÖN EDUSTAJA

Kaipaako yhteisösi uudenlaista tapaa olla vuorovaikutuksessa? Pohditko, miten voisit helpottaa tiimisi hyvinvointia ja madaltaa kynnystä osallistua? Haluamme tehdä yhdessä. Tervetuloa mukaan pilottiin! Ota yhteyttä, ja ideoidaan, miten saadaan paras synenergia tekemiseen.

VAIKUTTAJA

Pysyykö kynä kädessä ja kamera kaulassa? Toimitko itsenäisenä vaikuttajana? Kaipaatko merkityksellistä projektia, jossa haluaisit olla mukana auttamassa? Onnistuaksemme tavoittamaan ison joukon tarvitsemme juuri sinun apua!

_SMR4779.jpg
Tule mukaan: Join Us

SIJOITTAJA

Kaverisovellus on uniikki ratkaisu yksinäisyyteen. Meillä on ainoana markkinoilla toimiva työkalu, itseasiassa kaksi, sekä aikuisten, että lasten yksinäisyyteen. 

Toivotamme aina hyvät tyypit mukaan ja etsimme strategisia kumppaneita, joilla on mahdollisuus antaa aikaa ja osaamista. Kansainvälisille markkinoille menemme 2023.

Haluatko tietää lisää? Olemme luoneet sijoittajille oman sivuston, pyydäthän salasanan, niin pääset tutustumaan materiaaliin. 

logo_app_edited.jpg
Tule mukaan: About Us
Kaveri_aurinko.png

KAVERISOVELLUS 2.0

Ladattavissa sovelluskaupoista

Kehittyneempi Kaverisovellus 2.0 on ladattavissa maksutta sekä iOs-, että Google Play -sovelluskaupoista!

Tule mukaan: About Us
bottom of page