top of page

KAVERISOVELLUS PREMIUM

Kaverisovelluksella on kaksi eri palvelua, kaikille maksuton ystävien etsintään tarkoitettu Kaverisovellus sekä maksullinen Premium-versio, joka räätälöidään aina kumppanin tarpeisiin, esimerkiksi Kumppanin X Kaverisovellus on räätälöity alkuvaiheessa yksinäisyyden ennaltaehkäisyyn ja saavutettavaan yhteisöllisuuteen sekä digipalveluiden käyttöön.

Premium: Welcome

TERVETULOA KAVERISOVELLUKSEN MAAILMAAN

Kaverisovellus tarjoaa kaksi ainutlaatuista palvelua: maksuttoman Kaverisovelluksen ja Premium-palvelun. Olemme sitoutuneet vahvistamaan yhteisöllisyyttä ja tukemaan ihmisten välistä vuorovaikutusta niin työssä kuin vapaa-ajalla.

kaverisovellus_edited.jpg

KAVERISOVELLUS-ALUSTA

Kaverisovellus on palvelu ystävyyden edistämiseen ja yksinäisyyden ennaltaehkäisyyn.

Voit käyttää maksutonta, peruskäyttöön tarkoitettua alustaa (käyttäjiä 15 000 ympäri Suomen) sekä Premium-toimintoja (maksullinen, kehittyneempi palvelukokonaisuus).

Palvelun käyttäjille suosittelemme Kaverisovelluksen Turvallisen keskustelun ja kohtaamisen ohjeisiin tutustumista ennen palvelun käyttöönotto.

Ne löytyy täältä.

Pukkilan kunta luottaa Kaverisovellukseen.png

PREMIUM-PALVELU

Yhteisöllisyyttä etä- ja digiaikaan yhteisöjen avuksi

Premium-palvelumme on erityisesti suunniteltu oppilaitoksien, organisaatioiden ja yhteisöjen tarpeisiin.


Tämä maksullinen palvelu sisältää lisätoimintoja, jotka auttavat ylläpitämään ja vahvistamaan yhteisöllisyyttä etä- ja digiaikana. Tarjoamme työpaikoille, liittoihin, organisaatioihin ja kunnille mahdollisuuden tuoda ihmiset lähemmäksi toisiaan ja rakentaa vahvempaa yhteishenkeä.

Mainos.png

JATKUVASTI KEHITTYVÄT PALVELUT

Kehitämme palvelua käyttäjien kanssa. Toimivin palvelu syntyy yhteistyössä.

Olemme omistautuneet palveluidemme jatkuvalle kehittämiselle. Premium-palvelun ensimmäinen versio on käytettävissä syksyllä 2023. Tämä on vasta alkua, ja jatkamme uusien ominaisuuksien ja toimintojen lisäämistä tulevaisuudessa.

Rakennetaan yhdessä vahvempia yhteyksiä niin työssä kuin vapaa-ajalla!

Lisätietoja palveluistamme ja niiden eduista saat ottamalla meihin yhteyttä.

Premium: Services

KAVERISOVELLUKSEN PREMIUM KÄYTTÖÖNOTTO:

Ohjeet Premium-kumppanille

Kaverisovelluksen Premium-versio on maksullinen versio sovelluksesta.

Kaverisovelluksen käyttäjät voivat valita, haluavatko näkyä kaikille alustan käyttäjille, vai vain yhteisön oman Premium Kaverisovelluksen käyttäjille.

Kaverisovellus Premium sisältää erilaisia lisäominaisuuksia sekä toimintoja, joita maksuton Kaverisovelluksen versio ei sisällä.

Premium-versio otetaan käyttöön erillisellä tunnuksella, joka on kumppanille erikseen kohdennettu erilaisista merkeistä koostuva tunnus.

Premium: Text

OHJEET PREMIUM-PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOON JA HYÖDYNTÄMISEEN:

Näillä ohjeilla pääset alkuun

LATAA KAVERISOVELLUS:

Lataa Kaverisovellus sovelluskaupastasi nimellä "Kaverisovellus". (Google Play (lataa täältä )Store tai App Store (lataa täältä).

LUO UUSI TUNNUS:

Avaa sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi omalla opiskelu-, työ- tai vapaa-ajan sähköpostiosoitteellasi ja luo salasana.

YOU CAN USE THE SERVICE IN BOTH FINNISH AND ENGLISH:

The service operates in 32 countries in Europe. For instance, you can search for study buddies in your home country before going on an exchange program. Alternatively, you can prepare for a new job by getting to know your future colleagues in the area ahead of your move to a new country.

If you need assistance in English, please leave a contact request, and our team will get in touch with you shortly

ORGANISAATIOKOHTAINEN TUNNUS:

Kirjautuessasi sovellukseen, syötä organisaatioltasi saamasi organisaatiokohtainen tunnus. Tämä avaa sinulle Premium-näkymän ja antaa sinulle pääsyn palvelun lisätoimintoihin.

PROFIILIN LUOMINEN:

Luo oma profiilisi syöttämällä esittelyteksti, lisäämällä profiilikuvasi ja lisäämällä eri aiheisiin liittyviä tunnisteita, (enintään 10 kpl), jotka kuvaavat sinua ja kiinnostuksen kohteitasi. (#gaming #kokkaus #kirjat #lapsettomuus #kuntosali #eläimet #jousimies #yksinäisyys)

PROFIILIN TÄYDENTÄMINEN:

Profiilia voi täydentää milloin vain! Kun profiilia täydentää, esimerkiksi profiilitekstiä vaihtamalla, profiili löytyy helpommin alustalta. Aktiivinen käyttö nostaa profiilin esille.

AKTIVITEETTI-KEHYKSET:

Voit valita Aktiviteetti-kehyksen, kuten "etsin treenikaveria", "lounaskaveria" tai "kulttuurikaveria". Tämä helpottaa päivittäisten aktiviteettien jakamista ja yhdessä tekemistä työssä ja vapaa-ajalla.

LAAJEMMAT HAKUVAIHTOEHDOT:

Etsi kavereita laajempien hakuvaihtoehtojen avulla ja löydä samanhenkisiä yhteyksiä.

VIRTUAALINEN KAHVIHUONE JA FEED:

Osallistu virtuaaliseen kahvihuonekeskusteluun työpaikkasi / oppilaitoksen kävijöiden kanssa ja aloita keskusteluja feedissä päivän kiinnostavista aiheista.

PALVELUN EHDOTUKSET JA KEHITYS:

Saat ehdotuksia palvelun käytöstä sovelluksen inboxiin. Näet myös feedistä, millaisia keskustelun avauksia työkaverisi aloittavat. Palvelu kehittyy joka kuukausi, ja julkaisemme uusia ominaisuuksia koko ajan.

PÄIVÄN FIILIS:

Kerro päivän fiilis ja auta yhteisöäsi tunnistamaan, miten ilmapiiriä, toimintaa ja tekemistä voitaisiin parantaa.

Premium: FAQ
Businessman on Phone

ETSI KAVEREITA

Tutustu profiileihin ja etsi kavereita aihetunnisteiden tai paikkakunnan perusteella.

Premium: FAQ

LÄHETÄ KAVERIKUTSU JA KIRJOITA LYHYT TERVEHDYS MUKAAN

“Moikka, meillä näyttää olevan samoja kiinnostuksen kohteita. Kiinnostaisiko sinua lähteä töiden jälkeen sienimetsään?”

“Hello, taidetaan opiskella samassa campuksessa, kiinnostaako opiskella yhdessä tai vaikka käydä lenkillä luentojen jälkeen?”

VASTAANOTA KAVERIPYYNTÖJÄ:

Myös sinä saat kaverikutsuja, voit ensin tutustua kutsun lähettäjän profiiliin ja tämän jälkeen vastata kutsuun.

Yhteyden luomisen jälkeen keskustelu siirtyy chattiin (kahdenväliseen keskusteluun) eikä keskustelu näy muille.

TURVALLINEN KESKUSTELU JA KOHTAAMINEN

Tutustu Turvallisen kohtaamisen ja keskustelun periaatteisiimme.


Emme hyväksy minkäänlaista häiriökäyttäytymistä Kaverisovelluksessa. Ilmoitathan meille viipymättä, jos kohtaat huonoa käytöstä tai saat epäasiallisia kaveripyyntöjä. Ilmoita tänne.

MATERIAALIT

keskustelen yksilön kanssa.png

Keskustelen yksilön kanssa

Juliste.png

Keskustelen myötätunnolla

Premium: Testimonials
bottom of page