top of page
  • Writer's pictureKaverisovellus

Kristina on Kaverisovelluksen virallinen reissukaveri

Tiedote 20.5.2022


Startup-yritys Superlaiffi Oy on solminut kumppanuussopimuksen suomalaisen yhteismatkailuun erikoistuneen perheyritys Kristinan kanssa tavoitteena helpottaa erityisesti ikäihmisten yksinäisyyttä


Superlaiffin kehittämä aikuisten Kaverisovellus auttaa erilaisissa elämäntilanteissa yksinäisyyttä kokevia löytämään uusia ystäviä sekä turvallisen yhteisön. Digitaalinen yhteisöalusta toimii globaalisti ja Suomessa profiilin luoneita kavereita on lähes 200:lla paikkakunnalla yli 6000 ihmistä. Kristinan ja Kaverisovelluksen yhteisenä tavoitteena on tehdä arjen yksinäisyyttä näkyväksi sekä luoda positiivisia toimia, jotka helpottavat erityisesti varttuneemman väen hyvinvointia.


– Kristinan väki tuntee kohderyhmänsä tarpeet erittäin hyvin ja meillä on samanlaisia kokemuksia siitä, että yksinäisyys estää elämästä täyttä elämää ja tähän toivomme löytävämme muutoksen avaimia alkavalla pilotoinnilla, kertoo Kaverisovelluksen Timo Kuusisto.


– Olemme kehittäneet suomalaisten matkailu-ja yhteisöllisyyskulttuuria jo seitsemällä vuosikymmenellä, joten uskon, että tulemme saamaan aikaan vaikuttavia tuloksia yhdessä Kaverisovelluksen porukan kanssa. Tunnistimme heti yrityksissämme samankaltaisia piirteitä; menemme rohkeasti kohti uutta ja haluamme toiminnallamme tehdä hyvää liiketoiminnan lisäksi, vastuullisesti, kertoo Kristinan markkinointijohtaja Antti Partanen.


– Yksinäisyys koskettaa joka toista Suomessa asuvaa*. Nyt täytyy tehdä konkreettisia tekoja ja niitä lähdemme nyt edistämään kumppanimme Kristinan kanssa, kertoo Kuusisto.


*Yli puolet suomalaisista kertoo kokeneensa kuluneen vuoden aikana yksinäisyyttä ainakin joskus. Erityisesti nuorten, nuorten aikuisten ja ikäihmisten ahdinko näkyvät hälyttävästi Punaisen Ristin teettämän tuoreen yksinäisyysbarometrin tuloksissa.

Kristina on kotkalainen yhteismatkailuun erikoistunut matkanjärjestäjä, joka järjestää matkoja maalla, merellä ja joilla eri puolille Eurooppaa sekä kaukokohteisiin.

Superlaiffi Oy on suomalainen startup-yritys, joka on kehittänyt kaksi digitaalista yhteisöalustaa yksinäisyyden helpottamiseksi ja digitaalisen hyvinvoinnin tueksi. Viime syksystä alkaen kerätyt käyttäjäpalautteet tuodaan kesällä julkaistavaan Kaverisovellus 2.0 -mobiilisovelluksen. Kehittyneempi appi on ladattavissa sovelluskaupoista ennen juhannusta maksutta ystävän etsintään. Nuorten sovellus Frendie on kehitetty ikäryhmälle 13-18 –vuotiaat ja tuotetta pilotoidaan parhaillaan Lasten ja nuorten keskus ry:n kanssa.

#kristinanmatkassa #yhteismatkailu #kaverisovellus #yhdessäyksinäisyyttävastaan

Lisätietoja:

Antti Partanen

antti.partanen@kristina.fi

+358 (0)5 2114 227

www.kristina.fi


Arla Joensuu

puh. +358(0)456 56 7065

www.kaverisovellus.fi

www.frendiesovellus.fi


*Lähteet: https://www.punainenristi.fi/uutiset/2022/yksinaisyysbarometrin-tulokset-2022/


58 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page