top of page
  • Writer's pictureKaverisovellus

Koripalloa livenä kaverin kanssa? Osallistu kilpailuun!

Koris kiinnostelee mutta eikö löydy sopivaa seuraa matsiin? No pian löytyy! Aikuisille suunniteltu Kaverisovellus on julkaistu, ja sen avulla voit löytää kavereita tekemään erilaisia asioita, kuten vaikka katsomaan Helsinki Seagullsin matsia!


Kaverisovellus on aikuisille suunniteltu maksuton webbisovellus, jonka avulla löydät ystäviä saman kiinnostuksen mukaan. Kaipaat sitten seuraa koriskentille, leffaan tai vaikkapa lenkille, kaverit löytyy sovelluksen avulla. Luo kaverikutsu tai vastaa kutsuihin, helppoa!


Kaverisovellus julkaistiin syyskuussa, ja jo yli 4000 suomalaista ympäri maan on ottanut sovelluksen käyttöön yli sadalla paikkakunnalla. Aktiivisia kaverikutsuja on joka päivä yli 1000!


Ota käyttöön osoitteessa: app.kaverisovellus.fi


5.10.2021 Biisonit vastassa. Kuva: Samira Lee.

Vihdoin urheilua pääsee taas katsomaan livenä, parasta!


Stadin kovin korisjengi pelaa kotiottelunsa Töölön Kisahallissa, jonne sinunkin on mahdollista voittaa liput Kaverisovelluksen ja Helsinki Seagullsin kilpailussa!


Kilpailu! Voita liput Helsinki Seagullsin kotipeliin Töölön Kisikselle uuden kaverin kanssa!


Tee sovellukseen kaverikutsu ja voita itsellesi ja uudelle kaverille liput Helsinki Seagullsin kotipeliin! Ota Helsinki Seagulls seurantaan somessa, toimi kilpailun ohjeiden mukaan ja tule kokemaan upea urheilufiilis!

Tule kokemaan upea korisfiilis. Kuva: Samira Lee.

Miten osallistut arvontaan:

1. Ota maksuton aikuisten Kaverisovellus käyttöön osoitteessa app.kaverisovellus.fi

2. Tee kaverikutsu tai vastaa jo tehtyihin kutsuihin.

3. Ota Instagramissa seuranataan Kaverisovellus.fi sekä Helsinki Seagullsien tili. Kerro tilien alta feedistä löytyvien postausten alle, kenet veisit matsiin.


Aikaa osallistua on sunnuntaihin 14.11. asti.

Voittajille ilmoitetaan IG:n kautta henkilökohtaisesti.


Kuva: Samira Lee
21 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page