top of page
  • Writer's pictureKaverisovellus

Kaverisovelluksessa on otettu käyttöön vahva tunnistautuminen

Jatkossa sovelluksen käyttäjät tunnistetaan ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä entistä turvallisemmin vahvan tunnistautumisen kautta käyttämällä oman verkkopankin tunnuksia tai mobiilivarmennetta. Sovellukseen luodaan omat tunnukset käyttämällä joko Facebookin kirjautumistietoja tai kaksivaiheisella sähköposti-salasana yhdistelmällä. Omat tunnukset on edelleen vahvistettava käyttäjätunnuksena olevaan sähköpostiosoitteeseen lähetettävällä numerokoodilla.

Kaverisovellus ei kerää tunnistautuvista käyttäjistään mitään tunnistuksessa välitettäviä tietoja. Sovelluksen ylläpidolle välitetään tunnistautumisen yhteydessä ainoastaan tieto onko käyttäjä Kaverisovelluksen sääntöjen mukaisesti täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt. Esimerkiksi henkilötunnusta ei tunnistautumisen yhteydessä välitetä Kaverisovelluksen ylläpidolle.

Vahva tunnistautuminen lisää myös sovelluksen turvallisuutta ja ennaltaehkäisee erilaista häiriökäyttäytymistä. Haluamme tarjota kaikille sovelluksen käyttäjille mahdollisimman turvallisen ja luotettavan ympäristön etsiä uusia kavereita.
Kuva: Jani Laukkanen

125 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page