top of page
  • Writer's pictureKaverisovellus

Kaverisovelluksen Ystävyyslähettilääksi helsinkiläinen pop-yhtye Pasa

Tiedote 25.5.2022


Kaverisovellus on suomalainen innovaatio aikuisten yksinäisyyden helpottamiseksi. Maksuton verkkosovellus lanseerattiin pilottikäyttöön viime syksynä ja sovelluksen on ottanut käyttöön lähes 7000 suomalaista 200:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. Käyttäjien palautteiden perusteella kehitetty Kaverisovellus 2.0 -mobiilisovellus julkaistaan kesällä, jolloin appi on ladattavissa sovelluskaupoista maksutta.


Pasa-yhtye tuo Ystävyyslähettiläänä omissa kanavissaan yksinäisyyttä näkyväksi. SPR:n uusin yksinäisyysbarometri kertoo, että joka toinen suomalainen kokee yksinäisyyttä ja tähän halutaan yhteistyöllä helpotusta.


-Ystävyyslähettiläänä oleminen on meille suuri kunnia, sillä yksinäisyydestä on tärkeää puhua ääneen ja näin normalisoida kokemusta. Muille jakaminen voi auttaa ymmärtämään, ettei ole häpeä tuntea yksinäisyyttä, että et ole yksin yksinäinen. Yksinäisyyttä saatetaan pitää heikkoutena tässä sosiaalisiin suhteisiin perustuvassa yhteiskunnassa ja Ystävyyslähettiläänä haluammekin sanoa, että sitä se ei ole. Yksinäisyyden tunne on osa ihmisyyttä ja täysin normaalia. Tärkeintä olisi kuitenkin saada apua ja tukea yksinäisyyden keskellä - me tarvitaan rakenteita, jotka auttaisivat ennaltaehkäisemään ja vähentämään koettua yksinäisyyttä, Pasa kommentoi.


Pasa on helsinkiläinen pop-yhtye, joka on tunnettu erityisesti mahtavista live-esiintymisistään. Yhtye on keikkaillut satojen keikkojen verran vuosien varrella ympäri Suomea. Emma-ehdokkuudenkin napannut yhtye on julkaissut yhteensä kolme albumia, joista tuorein, Huominen ei koskaan tiedä, julkaistiin viime vuonna.


Kaverisovelluksen Ystävyyslähettilääksi helsinkiläinen pop-yhtye Pasa

Muita Ystävyyslähettiläitä ovat mm. Pupulandian Jenni Rotonen, rap-artisti Laineen Kasperi, näyttelijä Anna-Maija Tuokko, lääkäri-kirjailija-vaikuttaja Emilia Vuorisalmi sekä pop-artisti Eroma.Pasa haastattelupyynnöt:

Ninni Wetterstrand

ninni@playgroundmusic.com


Lisätietoja:

Kaverisovellus

Arla Joensuu

arla@kaverisovelllus.fi

puh 0456567065


207 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page