top of page
 • Writer's pictureKaverisovellus

Yli 500 käyttäjää!

Heinäkuun alussa löysimme orgaanisesti noin sadan hengen testiporukan sovelluksen testaajiksi. Ensimmäisen kuukauden testiaika on mennyt loistavasti ja sovelluksen käyttäjämäärät ovat lisääntyneet sadoilla “itsestään”. Sovelluksessa on parhaillaankin yli 160 aktiivista kaverikutsua ja profiilin luoneita on useita satoja. Lue lisää täältä.


Tekniikka ei ole kaatunut, tietoturva pitää ja ideoita kehittämiseen käyttäjiltä tulee päivittäin - tästä olemme superiloisia!

Olemme haastatelleet testiporukkaa joka viikko puhelimitse ja saaneet erittäin paljon mielenkiintoista “sisäpiirin” tietoa itse Kaverisovelluksen käyttäjistä, että sovelluksen käytettävyydestä. Lue käyttäjistä lisää täältä.


Elokuussa koodaamme käyttäjien toiveita ja havaintoja sovellukseen. Syyskuussa onkin sitten aika lanseerata Kaverisovellus julkisesti upeiden kumppaniemme kanssa.


Havaintoja käyttäjiltä:


 • Sovellus toimii hyvin ja sitä on helppoa ja loogista käyttää.

 • Sovelluksen avulla löytyy hyvin juttukavereita.

 • Testaajilta on tullut lukuisia hyviä kehitysideoita, joista osa on viety jo heinäkuun aikana sovellukseen.

 • Käyttäjät ovat olleet aktiivia ja suhtautuneet ratkaisuun innokkkaasti ja positiivisesti.

 • Yli 90% sovelluksen testikäyttäjistä on käyttänyt kaverisovellusta useammin kuin kerran heinäkuun aikana, 60% vähintään viikoittain.

 • Joka kolmas on luonut oman kaverikutsun sovellukseen ja joka kolmas on tutustunut myös muiden luomiin kaverikutsuihin.

 • Yli puolet käyttäjistä on avannut keskustelun sovelluksessa ja joka kolmas on saanut vastauksia chatissa.

 • Kolmannes käyttäjistä pitää keskustelun avaamista helppona.

 • 60% käyttäjistä kokee, että keskustelun avaamisessa on erilaisia haasteita. Ei tiedä miten keskustelun voisi aloittaa, jännittää saako vastausta, ei ole rohkeutta aloittaa keskustelua ollenkaan.

 • Puhelinhaastateltujen koehenkilöiden kertoman mukaan livetapaamisia ei ole sovittu vielä sovelluksen kautta ollenkaan. Pääsääntöisesti syynä on heikentynyt koronatilanne ja erilaisten kohtaamisten vähentämisen suositus, te kerroitte.

 • Ehdotuksia tapaamispaikoiksi tuli runsaasti. Suosituimmaksi nousivat kahvilat ja kulttuuripalvelut kuten museot, kunnan- ja kaupungin ilmaiset palvelut kuten kirjastot sekä seurakunnan tilat. Erilaiset tilaisuudet, urheilupaikat- ja tapahtumat saivat myös kannatusta. Myös koronaturvalliset tapaamiset puistoissa, toreilla ja ulkoilmassa nousivat kyselyssä esiin.

 • Tapaamispaikkoja suunnitellessa huomioitiin muun muassa esteettömyyteen liittyvät haasteet, turvallisuus tapaamispaikassa, sekä pohdittiin, että paikassa pitää olla muitakin ihmisiä ja sen toivottiin olevan avoinna päivisin.


Kaverisovellus on maksuton ratkaisu kaverin etsimiseen.
Kaverisovelluksen testikuukautena profiilin on luonut yli 500 ihmistä.


Podcastin ensimmäiset studiovieraat löytyneet

Olemme kehittäneet yhdessä käsikirjoittaja Aarne Heleniuksen kanssa Ensitreffit studiossa -podcastsarjan, johon on nyt löytynyt innokkaita osallistujia sovelluksen avulla. Ensimmäiset nauhoituksen on elokuun alussa pilottijakson osalta. Ajatuksena on, että ensimmäinen jakso on ulkona elokuun lopulla. Lue lisää täältä.


Speed Date -kiertueen kaupunkiäänestys käy kuumana


Olemme ideoineet käyttäjien toiveesta uudenlaista Kaverisovelluksen Speed Date - konseptia joka on tarkoitus jalkauttaa syksyllä kuuteen kaupunkiin. Olemme kyselleet heinäkuussa käyttäjiltä paikkakuntia, mihin he tapahtuman toivoisivat.


Kolme eniten toivottua paikkaa ovat:

 1. Lahti

 2. Joensuu

 3. Helsinki.


Tapahtumaan on ilmoittautunut jo useita kymmeniä ihmisiä. Voit ilmoittautua mukaan, sekä äänestää tapahtumapaikkaa elokuun loppuun asti. Lue lisää täältä.


Kaverisovelluksen kehittäminen jatkuu samalla kaavalla koko vuoden. Te testaatte, kerrotte mitä toimintoja haluatte, ja me toteutetaan ne. Tervetuloa messiin, kaverit, tehdään tästä toimiva peli.


67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page