top of page

PILOTOINTI VASTUULLISTEN KUMPPANIEN KANSSA

Kaverisovellus kehittää palvelua yhdessä yhteistyökumppanien kanssa useisssa piloteissa Suomessa ja Euroopassa - pilotit tavoittavat satojatuhansia käyttäjiä

Pilotointi: Text
B2B Kaverisovellus_edited.jpg

TAVOITTEENA HYVINVOIVA IHMINEN

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kaverisovelluksen toiminnasta

Moni yritys haluaa panostaa hyvinvoivaan työntekijään ja pitää tärkeänä löytää konkreettisia keinoja, miten yksittäistä ihmistä voidaan auttaa ja tukea nykymaailman paineissa. 


Kaverisovellus aloittaa useita pilotointeja vastuullisten yhteistyökumppaneidensa kanssa kevään 2023 aikana. Piloteissa organisaatioiden yhteisöille sekä henkilöstölle tarjotaan maksutonta Kaverisovellus-appia lisäämään yhteisöllisyyttä sekä ennaltaehkäisemään yksinäisyyden kokemusta.

Pilottien aikana selvitetään, miten työntekijät suhtautuvat Kaverisovellus-palveluun, miten palvelu vähentää sosiaalista huonovointisuutta ja lisää työn imua.

Lataa heti maksuton sovellus ja tutustu uusiin ihmisiin!

Pilotointi: About Us
kaverisovellus_edited.jpg

PILOTOINTIA GLOBAALISTI

Kaverisovellus toteuttaa pilotteja Suomen lisäksi Luxemburgissa. Palvelua on tarkoitus jalkauttaa maailmalle vuoden 2024 aikana. 


Pilottien aikana sovelluksen käytön lisäksi henkilöstöä kannustetaan vastaamaan Kaverisovelluksen sosiaalista hyvinvointia selvittävään lyhyeen kyselyyn.

Pilotointi: About Us

MITEN OSALLISTUN PILOTTIIN?

Työpaikallasi tulet saamaan tietoa pilotista intrasta, sähköpostilla ja esihenkilöiltäsi. Sinua kannustetaan lataamaan maksuton Kaverisovellus sekä vastaamaan Kaverisovelluksen sosiaalista hyvinvointia selvittävään kyselyyn. Useimmiten pilotin kesto  on kolme kuukautta.

Arvot_koulutus_Kaverisovellus.jpg
Pilotointi: About

JOKA KOLMAS KOKEE YKSINÄISYYTTÄ

  • Kaverisovellusta voi käyttää 24/7 oman elämän rytmin mukaisesti, työssä ja vapaa-ajalla. Palvelun käyttö on maksutonta ja helppoa, appi on ladattavissa sovelluskaupoista nimellä Kaverisovellus. Kaverisovelluksen käyttö on anonyymiä, eikä siitä mene tietoa työnantajalle.

  • Kaverisovelluksen avulla voi etsiä itselleen sopivaa seuraa esimerkiksi urheilemaan, keskustelemaan tai vaikkapa rokkikeikoille, reissukaveriksi tai koiraa ulkoiluttamaan.

Pilotointi: About Us

MITEN KÄYTÄN KAVERISOVELLUSTA?

b2b.jpg

LATAA MAKSUTON SOVELLUS

Lataa maksuton appi Google Play -kaupasta tai App Storesta, luo profiili ja tutustu uusiin ystäviin.


Voit etsiä uusia ystäviä yhteisten kiinnostusten kohteiden tai arvojen tai paikkakunnan mukaan.


#jooga #kestävä kuluttaminen #kirjat #energinen #kahvilover #lapsiperhe #yrittäjyys

KÄYTÄ SOVELLUSTA SILLOIN KUN SINULLE PARHAITEN SE SOPII!

Kaverisovellusta voi käyttää 24/7 oman elämän rytmin mukaisesti, työssä ja vapaa-ajalla. Palvelun käyttö on maksutonta ja helppoa, appi on ladattavissa sovelluskaupoista nimellä Kaverisovellus. Kaverisovelluksen käyttö on anonyymiä, eikä siitä mene tietoa työnantajalle. 

Palvelu toimii 32:ssa Euroopan maassa ja palvelua voi käyttää suomeksi ja englanniksi (1.4.2023 alkaen).

b2b.jpg
b2b.jpg

MIKÄ ON KAVERISOVELLUS?

Kaverisovellus on sovelluskaupasta ladattava appi, jonka avulla aikuinen löytää itselleen sopivan ystävän oman arvomaailman mukaan.


Tutustut helpommin uusiin ihmisiin asuinpaikallasi, työssä ja vapaalla ja löydät seuraa lounaalle, padeliin ja pikkujouluihin. Tutustut samanhenkisiin ihmisiin ja löydät samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Voit paremmin!

Pilotointi: Services
Pilotointi: Video
Yksinäisyys.jpg

UUSIIN YSTÄVIIN TUTUSTUMINEN

Näillä ohjeilla pääset alkuun Kaverisovelluksen palvelussa

  • Aloita ystävällisellä ja rennolla keskustelulla. 

  • Voit kysellä kiinnostuksen kohteista, harrastuksista tai mitä kukin tekee työkseen.

  • Kerro itsestäsi, jotta sinun on helpompi luoda yhteys. Luottamuksen syntyminen vaatii aikaa!

Muista, että tärkeintä on luoda luottamuksellinen ja mukava ilmapiiri, jotta keskustelu voi jatkua mukavasti. Älä aloita keskustelua liian henkilökohtaisilla aiheilla tai painosta toista osapuolta jatkamaan keskustelua liian nopeasti. Ihmiset ovat erirytmisiä. Malttia!

Pilotointi: About Us

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

Kokemuksia_edited.jpg

Olen luonut muutamia ihmissuhteita sovelluksen kautta, vaikkakin jutellut jo hyvin monen kanssa. Olen tavannut noin 5 henkilöä.


Uusimman tuttavuuden kanssa ollaan n. kuukauden ajan juteltu ja keretty näkemäänkin jo useampaan kertaan. Olemme käyneet kahvilla, syöty yhdessä ja pelailtu myös hieman lautapelejä. Lyhyessä ajassa ollaan löydetty mielestäni hyvä yhteys ja paljon yhteistä.


Parin muun kanssa kirjoitellaan satunnaisesti kuulumisia ja toivottavasti tavataankin vielä jatkossa.

Taira

Middle Aged Woman

Vinkkinä muille antaisin, että ole aktiivinen ja keskustele. Lähetä rohkeasti kaveripyyntöä ja viestiä, ja katso miten juttu lähtee etenemään.


Jokaisen kanssa ei myöskään valitettavasti aina kemiat kohtaa ja se on myös Ok. Ei saa lannistua. Olemme erilaisia ihmisiä eri elämäntilanteissa ja joskus vie aikaa löytää sopivanlainen henkilö, jonka kanssa juttu on luontevaa.


Jos vaan tuntuu itselle hyvältä, niin suosittelen myös ehdotella tapaamisia jotta suhde saisi vähän sisältöä ja saisi sille juttukaverille ihan oikeat kasvot.


Joskus pelkkä keskustelu on joillekkin hieman puuduttavaa, eikä siinä mielestäni pääse kunnolla tutustumaan ihmisen oikeaan luonteeseen, koska viestien välityksellä toista on hankalampi tulkita.

Ja ei olla pinnallisia tai ilkeitä, ikinä ei tiedä mikä timantti kuoren alta saattaa löytyä. Jokainen ihminen on ystävän arvoinen

Sara

Male Portrait

Kaverisovellus on musta hyvin helppokäyttöinen, sekä profiiliin liitettävät mielenkiinnon kohteet auttavat löytämään esimerkiksi henkilöitä, joiden kanssa voisi sinänsä keskustella vähän helpommin, jos profiilissa on kyseisellä henkilöllä samoja mielenkiinnon kohteita, esimerkiksi urheilu, taikka leipominen. Mielestäni profiiliin kannattaa kirjoittaa lyhyt, mutta asiallinen teksti itsestään, jossa vähän kertoo harrastuksistaan, sekä itsestään.


En pahalla sano, mutta ilman esittelytekstiä kyseinen profiili ei välttämättä herätä muiden mielenkiintoa tutustua.  Lisäksi itsestään on hyvä liittää selkeä, sekä asiallinen kuva kyseisen sovelluksen profiiliin.


Jutteleminen muiden kanssa on mielestäni Kaverisovelluksessa hyvin yksinkertaista, mutta on tietenkin eri asia, että miten juttelu lähtee etenemään. Tietenkin se vaatii hyvin kärsivällisyyttä kummaltakin osapuolelta.

Aaro

Pilotointi: Testimonials

MITEN KAVERISOVELLUS SYNTYI?

Kaverisovellus on yhteiskunnallinen startup, joka ratkaisee valtakunnallista haastetta, yksinäisyyttä. Kyseessä on maksuton sovelluskaupoista ladattava appi, jonka avulla aikuinen voi etsiä itselleen sopivia kavereita, esimerkiksi yhteisten arvojen perusteella.


Kaverisovellus syntyi oman kokemuksen kautta


Vuosi oli 2018. Yrityksen perustaja Arla Joensuu kuvailee hetkeä uupumuksen jälkeiseksi heräämiseksi. Takana oli työntäyteistä aikaa ja väsymys otti vallan Arlan arjesta. Uupumuksen myötä myös sosiaaliset kontaktit kärsivät. Kotona levätessään Arla kaipasi etäkontakteja, vertaistukea sekä vanhoja - miksei myös uusiakin - tuttavuuksia.


Myös Kaverisovelluksen toinen perustaja Timo Kuusisto huomasi aiemmin vilkkaan sosiaalisen elämän kavenneen, kun työelämän ruuhkavuodet yllättivät. Yhdessä ravintola- ja tapahtuma-alan yrittäjinä pitkään toimineet Joensuu ja Kuusisto kävivät aiheesta, sosiaalisten piirien muuttumisesta, keskusteluja ja huomasivat, ettei yksinäisyyden selättämiseksi ollut tarjolla heille sopivia ratkaisuja. Idea Kaverisovelluksesta lähti
itämään.

tiimi.jpg
Pilotointi: About Us

KAVERISOVELLUS ON YHTEISKUNNALLINEN YRITYS

ARVO jäsenmerkki valkoinen tausta.png

ARVO-LIITTO

ARVO-liitto edistää liiketoimintaa, joka yhdistää uudella tavalla yritystoiminnan ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden. ARVOn jäsenet ovat kotimaisia, vastuullisia toimijoita, jotka tuottavat yhteiskuntaan monenlaista hyvää.

Kaverisovellus on ARVO-liiton jäsen.

avainlippu.jpg

SUOMALAISEN TYÖN LIITTO

Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 1912 perustettu puolueeton, työmarkkinajärjestöistä riippumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka omistavat sen jäsenet. Yhdistyksen tehtävänä on toimia sen eteen, että suomalainen työ voi hyvin ja että työ menestyy Suomessa.

Kaverisovellus kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon.

appiin_yhteiskunnallinen.png

YHTEISKUNNALLINEN YRITYS

Yhteiskunnalliset yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Kaverisovellukselle on myönnetty Yhteiskunnallisen yrityksen sertifikaatti.

Pilotointi: Our Team
Pilotointi: Video

MUUTETAAN YHDESSÄ YHTEISKUNTAA PAREMMAKSI

Organisaatioilla uupuu tapoja edistää sosiaalista hyvinvointia. Etäaika itsessään korosti haastetta, kun
ihmisillä ei ole ollut mahdollisuutta tavata työkavereitaan kahvitaukojen merkeissä. 

Kaverisovelluksen teettämän Sosiaalisen hyvinvoinnin kyselyn (03/2023) mukaan yksinäisyydestä ei puhuta tarpeeksi työpaikoilla yksilön näkökulmasta.

”Tämä on kulttuurin muutos ja Kaverisovellus tuottaa muutosta yhdessä organisaatioiden kanssa.”

Pilotointi: Text

KUMPPANIT

Aura X Kaverisovellus.png

AURAN KUNTA

_X Kaverisovellus.png

TRADEKA

Yksinäisyystyö_pohjoisSavo.png

YKSINÄISYYSTYÖ POHJOIS-SAVOSSA

Perjantaipuhelin X Kaverisovellus (Instagram-postaus) (Instagram-tarina) (Instagram-postau

PERJANTAIPUHELIN

appiin_fenix.png

LÄÄKÄRIKESKUS FENIX

appiin_amk.png

AMK METROPOLIA

appiin_hemppa.png

HEMINGWAYS-RAVINTOLAT

yk_logo_pysty.png

FOKUS RY

Pilotointi: Clients
tuloksia.png
Pilotointi: Image
bottom of page