KUMPPANIMME KERTOVAT

Miksi työtämme tarvitaan?

 

Alkon vastuullisuuspäällikkö

Marja Aho

"Meille on aidosti tärkeää, että voimme olla vastuullisuustyömme kautta edistämässä suomalaisten hyvinvointia, ja Kaverisovelluksessa on kyse juuri siitä"

 

Yksinäisyyden tutkija,
Valtakunnallisen Lähde-liikkeen toinen perustaja

Niina Junttila

"Yksinäisyydestä kärsitään kaikkialla. Kaverisovelluksen lähestyminen aiheeseen tavallisen ihmisen arjen näkökulmasta on hyvä. Timo Kuusiston ja Arlan Joensuun lähestyminen tuo aiheeseen virkistävää uutta näkökulmaa ja kehitettävä digitaalisen hyvinvoinnin palvelu tuo parhaimmillaan apua myös muille yksinäisyystyön parissa toimijoille.
Kymmenen prosenttia suomalaisista kärsii pitkäkestoisesta yksinäisyydestä, joka monesti alkaa jo lapsuudessa. Tarvitsemme yhteiskuntaan hybriditoimijoita, jotka tuovat aihetta kansantajuisesti näkyväksi ja edistävät kumppaniensa kanssa ratkaisuja."

 

Suomalaisen Työn Liitto, markkinointipäällikkö

Niina Ollikka

"Superlaiffi Oy tekee tärkeää yhteiskunnallista työtä, sillä sen kehittämä Kaverisovellus ennaltaehkäisee yksinäisyyden ja eriytymisen kehittymistä sekä pyrkii vähentämään jo olemassa olevaa yksinäisyyttä ihmisten keskuudessa. Superlaiffin tarjoama sovellus on hieno esimerkki innovatiivisesta toiminnasta, jolla voidaan hyödyttää koko yhteiskuntaa.

 
appiin_hemppa.png

HEMINGWAYS-RAVINTOLAT

appiin_fenix.png

LÄÄKÄRIKESKUS FENIX

appiin_amk.png

AMK METROPOLIA

appiin_yhteiskunnallinen.png

SUOMALAISEN TYÖN LIITTO

LahdeLogo3.png

LÄHDE-LIIKE

Aura X Kaverisovellus.png

AURAN KUNTA

Yksinäisyystyö_pohjoisSavo.png

YKSINÄISYYSTYÖ POHJOIS-SAVOSSA

Reissukaveri

KRISTINA YHTEISMATKAT

 
 
Visio_ja _missio.jpg