Kohtaamispaikka

YHDESSÄ YKSINÄISYYTTÄ VASTAAN

Kaverisovelluksen avulla löydät uusia, aikuisia kavereita - ei enää tylsiä päiviä yksin kotona!

Kaverisovellus on kehitetty aikuisille sosiaalisen hyvinvoinnin tueksi, sillä joka kolmas suomalainen kärsii yksinäisyydestä.


Tarjoamalla Kaverisovelluksen käyttäjille mutkattoman kohtaamispaikan haluamme osaltamme levittää uudenlaista positiivista sanomaa yksinäisyyden ympärille sekä ravistella siihen liittyviä ennakkoluuloja.

Hemingway´s ravintoloissa voit tavata uusia ystäviä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä.

Toivomme voivamme osaltamme auttaa ihmisiä konkreettisesti kohtaamaan toisensa ja näin edistämään myös yleistä hyvinvointia ja vuorovaikutussuhteita yhteiskunnassamme.

 
ovitarra_ (15 x 15 cm) (2).png

Hemingway's ravintolat ovat Kaverisovelluksen virallisia kohtaamispaikkoja, jotka tunnistat tästä kuvasta. Tarra löytyy ikkunoista ja ovista.

 

KAVERISOVELLUS

Kohdataan

Yhdessä kumppaniemme kanssa haluamme vahvistaa sosiaalista kestävyyttä yhteiskunnassamme tekemällä yksinäisyystyötä näkyväksi ja siten poistamalla yksinäisyyteen liittyviä ennakkoluuloja sekä huolehtimalla siitä, ettei kukaan jää yksin.


Hemingway´s ravintolat ovat aina syrjinnästä vapaata aluetta. Kohdataan rohkeasti toisemme, turvallisesti yhdessä!

Lue lisää, luo profiili ja lähetä kaverikutsu app.kaverisovellus.fi

Nähdään sovelluksessa ja Hempassa!

logo_app.png
 

TAMPEREELLA ASEMAMESTARI

Kaverisovellus on käyttäjälle maksuton sovellus, jonka on kehittänyt suomalainen startup-yritys. Julkaistu sovellus on vielä pilotointivaiheessa, mutta toimii jo ympäri maan. Sovelluksen on ottanut käyttöön lähes 6000 ihmistä muutaman kuukauden aikana. Käyttäjien keski-ikä on 34 vuotta.

“Kymmenen virallista kohtaamispaikkaa pääkaupunkiseudun lisäksi Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Tampereella antavat konkreettisen lisän toimintoihin, joilla halutaan edistää yhteisöllisyyttä”.

Juliste_AM3 Kaverisovellus (1).png