MITEN SOVELLUS TOIMII?

Jokaisen oman tarpeen ja tilanteen mukaan

LÖYTÄÄ KAVERIN

Joka kolmas meistä suomalaisista haluaisi saada lisää kavereita. Korona-aikana opiskelijoilta jää solmimatta arvokkaita kaverisuhteita ja kokematta uniikkeja ikäpolvikokemuksia. Sovellus auttaa meitä löytämään kavereita ja kokemuksia.


Silloin kun sinulle sopii, siellä missä sinulle sopii, etänä tai livenä.

People Dancing at Concert
Travel Polaroids

TUNNISTAA ELÄMÄNTILANTEEN

Elämäntilanteet vaihtelee ja tarvitsemme eri vaiheisiin erilaisia kavereita. On luonnollista, että pienten lasten vanhempien tarpeet ja ajankäyttö on erilaista kuin vaikkapa iäkkäämpien. Sovellus auttaa meitä löytämään samassa elämänvaiheessa olevia.

PAIKKAAN JA AIKAAN SOPIVA

Nykyelämä on hetkistä ja elämme meidän 24-tuntista vuorokautta hyvin eri tavoin. Sovelluksen avulla voit itse määrittää, missä ja milloin olisi hyvä hetki uusille kavereille. Voit luoda itse kaverikutsun, tai etsiä jo luotuja kaverikutsuja.

Image by ckturistando
 

LÖYDÄ SINULLE SOPIVAA SEURAA

Elämänvaiheet muuttuvat - samoin tarve erilaisille kaverisuhteille. Kaikille jotakin.

 
Old Friends
Dog
Baby
Image by Manuel Pappacena

Juttukaveri?
Kaveri kulttuurimenoihin?
Kaveri kahville?
Kaveri kävelylle?
Kaveri muuten vaan?

Suomessa on yli miljoona koiraa ja koiranomistajaa. Löydä sovelluksen avulla seuraa lenkille ja kaveri, joka tietää mikä sinua kiinnostaa (vain koirajutut).

Mikään ei yhdistä kuin pienten lasten vanhempien kokema uusi elämäntilanne. Löydä sovelluksesta seuraa vaunulenkille tai sovi leikkitreffit!

Kiinnostaisiko pelata padelia? Golfia? Tai saada seuraa lenkille? Lisää porukkaa pihapeleihin?
Sovelluksen avulla tämä on helppoa!

Logo_kaverisovellus-2.png

MEIDÄN TARINA

Kaverisovelluksen on kehittänyt Superlaiffi Oy, joka on pieni startup-yritys. Missiomme on kehittää helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja hyvinvoinnin tueksi. Meidän tehtävänä on laittaa ihmiset voimaan paremmin ja kohtaamaan enemmän.

Julkaisemme Kaverisovelluksen ensimmäisen version kesäkuussa 2021 ja meillä on useiden satojen henkilöiden testijoukko valmiina, jee!