MITEN SOVELLUS TOIMII?

Jokaisen oman tarpeen ja tilanteen mukaan

LÖYTÄÄ KAVERIN

Joka kolmas meistä suomalaisista haluaisi saada lisää kavereita. Korona-aikana opiskelijoilta jää solmimatta arvokkaita kaverisuhteita ja kokematta uniikkeja ikäpolvikokemuksia. Sovellus auttaa meitä löytämään kavereita ja kokemuksia.


Silloin kun sinulle sopii, siellä missä sinulle sopii, etänä tai livenä.

woKaverisw! (1).png
Winter Sport

SPORTTIKAVERI? OUTDOOR-KAVERI?

Kiinnostaisiko pelata padelia? Golfia? Tai saada seuraa lenkille? Lisää porukkaa pihapeleihin?
Sovelluksen avulla tämä on helppoa!

TUNNISTAA ELÄMÄNTILANTEEN

Elämäntilanteet vaihtelee ja tarvitsemme eri vaiheisiin erilaisia kavereita. On luonnollista, että pienten lasten vanhempien tarpeet ja ajankäyttö on erilaista kuin vaikkapa iäkkäämpien. Sovellus auttaa meitä löytämään samassa elämänvaiheessa olevia.

woKaverisw! (4).png
Babies and Yoga

LEIKKISEURAA LAPSELLE

Mikään ei yhdistä kuin pienten lasten vanhempien kokema uusi elämäntilanne. Löydä sovelluksesta seuraa vaunulenkille tai sovi leikkitreffit!

PAIKKAAN JA AIKAAN SOPIVA

Nykyelämä on hetkistä ja elämme meidän 24-tuntista vuorokautta hyvin eri tavoin. Sovelluksen avulla voit itse määrittää, missä ja milloin olisi hyvä hetki uusille kavereille. Voit luoda itse kaverikutsun, tai etsiä jo luotuja kaverikutsuja.

etusivu_app. (Instagram-postaus) (1).png
yk_logo_pysty.png

KATSOMUSKAVERI

Haluatko kaverin, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia elämän suurista ja pienistä kysymyksistä? Elämän tarkoituksesta, eettisistä valinnoista tai vaikkapa omasta roolistasi maailmassa? Katsomuskaveri haluaa jutella siitä, millaisia valintoja ja tilanteita elämässä voi tulla vastaan ja kuinka niihin voisi etsiä ratkaisua omaan katsomukseen ja arvoihin tukeutuen.

ELÄINTENYSTÄVÄ-KAVERI?

Suomessa on yli miljoona koiraa ja koiranomistajaa. Löydä sovelluksen avulla seuraa lenkille ja kaveri, joka tietää mikä sinua kiinnostaa (vain kissa-tai koirajutut).

Woman with Pomeranian Puppy
 

TUTUSTU KONSEPTIIN

Lue yritysesittelymme

 

MEIDÄN TARINA

Kaverisovelluksen on kehittänyt Superlaiffi Oy, joka on pieni startup-yritys. Missiomme on kehittää helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja hyvinvoinnin tueksi. Meidän tehtävänä on laittaa ihmiset voimaan paremmin ja kohtaamaan enemmän.

Idean takaa löytyvät Arla ja Timo. Timo vastaa tuotteen teknisestä kehittämisesta ja Arla ideoi ja markkinoi. Hauska tutustua!

Kaverit_edited.jpg