top of page

TAVALLISET IHMISET KÄYTTÄÄ KAVERISOVELLUSTA

Kaverisovellus: Text
Timo.jpg

"Pitkän matkan pyörälenkille kaveri Helsingissä? Tai lasten kanssa luontoretkille?"

Timo

Sipoolaiset_ystävykset.JPG

Sipoolaiset Saga Holmström ja Susanna Parri kävivät ensimmäisillä ystävätreffeillä elokuun alussa.
– Se oli jännittävää!

Saga ja Susanna

arla

"Elän varmasti niitä kuuluisia ruuhkavuosia, joten välillä olisi ihana kun löytyisi kaveri vaikka kirjamessuille ja treenikaveriksi pk-seudulta."

Arla

Elegant Female

"Lautapeli-illat, keikoilla käyminen, lenkkeily, Savate, pikareissu Tallinnaan, festarit -- Monipuolisen tavalliset asiat ❤

Maaria

Timerhan.jpg

"Kavereita ei voi olla koskaan liikaa. Kaikki urheilu Tampereen alueella joka katsojana tai sporttaajana. Opiskelen ja olen töissä."

Timerhan

Smiling Young Man

"Etsin uusia frendejä, joiden kans vois mennä ekstempore vaik kahville tai bisselle- olen uusi paikkakunnalla"

Sami

Woman in Yellow

"Kolmen lapsen äitinä hulinaa riittää mutta aina löytyy aikaa hauskalle tekemiselle. Tahdon opettaa luonnon kunnioitusta lapsilleni."

Minna

Happy Man

"Pidän valokuvaamisesta ja kalastuksesta. Lähetkö miun kanssa kalakaveriksi. Naapurit ja naapuriapu on tärkein!"

John

Kaverisovellus: Testimonials
kaverisovellus.png

AIKUISENA ON VAIKEAA TUTUSTUA UUSIIN YSTÄVIIN

Elämäntilanteet vaihtelee ja tarvitsemme eri vaiheisiin erilaisia kavereita. On luonnollista, että pienten lasten vanhempien tarpeet ja ajankäyttö on erilaista kuin vaikkapa iäkkäämpien.


Tai mieti opiskelijaelämää! Uusi paikkakunta, kaikki mahdollisuudet, mutta miten tutustua opiskelutovereihin jos opiskelu on pelkkää etäkoulua? Niimpä.


 Sovellus auttaa meitä löytämään samassa elämänvaiheessa olevia.

Kaverisovellus: About Us

MITEN KAVERISOVELLUS TOIMII?

Kaverisovellus on aikuisille kehitetty maksuton palvelu, jonka avulla ratkaistaan yhteiskuntaa riivaavaa yksinäisyyden ongelmaa. Kaverisovellus on sovelluskaupoista ladattava appi, jonka avulla aikuinen voi etsiä itselleen sopivia kavereita ja ystäviä esimerkiksi yhteisten arvojen perusteella.

kaverisovellus.jpg
Kaverisovellus: About Us

LATAA  KAVERISOVELLUS

Kaverisovellus: Video
Kaverisovellus.png

KIINNOSTAAKO KESKUSTELLA SAMANHENKISTEN IHMISTEN KANSSA?

Haluatko kaverin, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia elämän suurista ja pienistä kysymyksistä? Elämän tarkoituksesta, eettisistä valinnoista tai vaikkapa omasta roolistasi maailmassa? Katsomuskaveri haluaa jutella siitä, millaisia valintoja ja tilanteita elämässä voi tulla vastaan ja kuinka niihin voisi etsiä ratkaisua omaan katsomukseen ja arvoihin tukeutuen.

Kaverisovellus: About Us
Yle_edited.jpg

KUUNTELE YLEN AUDIO

Mistä Kaverisovelluksessa on kyse?

Yksinäisyys on yhteiskuntamme todellinen ongelma. Koronavuodet ovat lisänneet yksinäisyyttä vielä entisestäänkin, yksinäisyysbarometrin mukaan tänä vuonna joka toinen ihminen on kärsinyt yksinäisyydestä.


Yksinäisyyden vastaiseen taisteluun on kehitetty mobiilisovellus. Idean äiti on Arla Joensuu, toinen sovelluksen kehittäjistä on Timo Kuusisto. Ilosaarirock on Joensuun ja Kuusiston startup-yrityksen yhteistyökumppani, niinpä parivaljakko esittelee Kaverisovellusta festareilla. Toimittajana Tapio Laakkonen.

Kaverisovellus: About
bottom of page